Gratis verzending BE / Levering binnen 48u

Gratis verzending BE / Levering binnen 48u

artuur-kevin perez-best dressed man-trends-style

Founder van ARTUUR genomineerd voor Trends Style Best Dressed Man 2021

Kevin Perez, founder van ARTUUR, werd genomineerd voor de Trends Style Best Dressed Man 2021. Help hem naar de overwinning door te stemmen en maak kans op een overnachting en diner in een 5-sterren chateau. Stemmen kan via: https://bestdressedman.be/stemmen

“Denk aan morgen, maar leef vandaag”

“Voor mij is tijdloosheid belangrijker dan trends. Ik vind ook dat je nooit ‘overdressed’ kan zijn. Op professioneel gebied kies ik steevast voor pak en das, elke dag, elk moment! Mooie, verzorgde, samenhangende kledij en accessoires (een horloge van Artuur om je pols uiteraard!) moeten perfect op elkaar afgestemd zijn. Voor mij is dat een vorm van respect voor de klant, voor je job en voor jezelf! In mijn vrije tijd kies ik voor eenvoud en zachte kleuren. Mijn favoriete winkel is COS.
Verder geniet ik van de schoonheid van eenvoud. Een lange autorit, een leuke tune. Ik denk heel vaak aan mijn jeugd, die niet de makkelijkste was, maar waar ik toch veel mooie herinnering aan bewaar. Ik word oprecht gelukkig van hele kleine simpele dingen. Familie en gezin vind ik ongelooflijk belangrijk. Ik probeer gezond te eten, twee-drie keer te lopen per week maar toch ook te genieten van een heerlijke maaltijd.
In het ondernemerschap wil ik passie en doorzettingsvermogen zien, want ondernemen gaat met veel vallen en opstaan. Ik hou ook van succes, natuurlijk.”

artuur-kevin perez-best dressed man-trends-style

Sluit

Inloggen

Sluit

Winkelmandje (0)

Uw winkelmand is leeg. Geen artikelen in de winkelwagen.

Artuur Watches

A new Belgian watchbrand, combining timelessness and elegance in a super-personal design.Currency
Taal