Gratis verzending BE / Levering binnen 48u

Gratis verzending BE / Levering binnen 48u

Dit is ARTUUR.

Simpel, maar niet simplistisch: zo durven we de esthetiek van ARTUUR wel eens omschrijven. Als jong Belgisch horlogemerk lanceren we in september onze allereerste collectie. Ons doel? Een tegengewicht bieden aan het huidige aanbod. Want bij ARTUUR vinden we dat de sleutel tot echte stijl niet steeds groter en opvallender is, maar net understated, minimalistisch en stijlvol in zijn eenvoud.

In onze eerste collectie – die bestaat uit verschillende subcollecties – combineren we een unieke, gebogen wijzerplaat in zwart of wit met een heel gamma aan verwisselbare bandjes. Ze stellen je in staat om je horloge af te stemmen op je stijl, de gelegenheid of het seizoen. Het resultaat is een horloge dat elke keer opnieuw weer tijdloos is – en tegelijkertijd hyperpersoonlijk.

Dankzij onze zogenaamde Package Deal kan je één horlogekast combineren met twee extra bandjes die je zelf kiest. Daarnaast zijn alle bandjes ook apart te koop en compatibel met alle horloges van ARTUUR. Met deze mix-and-match aanpak willen we een flexibel concept aanbieden waarbij je je horloge steeds kan aanpassen aan wat je die dag wil uitstralen, gewoon door snel van bandje te wisselen. Snel, eenvoudig – en extra stijlvol.

De eerste collectie van ARTUUR is vanaf september exclusief online te bestellen aan prijzen vanaf 195 euro.

Sluit

Inloggen

Sluit

Winkelmandje (0)

Uw winkelmand is leeg. Geen artikelen in de winkelwagen.

Artuur Watches

A new Belgian watchbrand, combining timelessness and elegance in a super-personal design.Currency
Taal